Tepsi Kebabı, Antakya'ya ait yöresel bir lezzettir. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır. Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün İçeriği: Dana et, biber, baharat, maydanoz, domates, biber, domates salçası, sarımsak ve sıvıyağ.
Ürünün Hazırlanışı: Tepsinin içerisinde dev bir sebzeli köfte olarak gözükse de aslında o her şeyiyle özel bir kebaptır. Eti, sebzesi özenle seçilmekte, tüm bu malzemeler birlikte zırh ile ufak parçalara ayrılmakta ve ortaya müthiş bir tat çıkmaktadır. Ürünlerimiz, hijyen koşulları altında paketlenmektedir.
Saklama Koşulları: Kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Ürün uzun süreli saklama koşullarına uygun değildir. Teslim aldıktan sonr Devamını Göster