Antakya Sıkma Peynirimizin içerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır.
Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE Covid-19 güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün İçeriği: Süt, peynir mayası, tuz, su
Ürünün Hazırlanışı: Pastörize edilen süt peynir mayası ile mayalanır. Elde edilen peynir 90° kaynayan suda haşlanarak taş baskının altında 1gün bekletilir. Ardından tuzlu suda salamura edilir ve 2 saat bekletilip tüketime sunulur.
Kullanım Şekilleri: Kahvaltıda tüketilir. Tereyağında ya da zeytinyağında kızartılabilir. Salataya eklenir. İnce doğranarak poğaçalarda kullanılabilir. Sandviçte kullanılabilir.
Saklama Koşulları: Buzdolabında saklanması halinde 4 gün bekletilebilir. Uygun saklama koşull Devamını Göster