Salçamızın içerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Antakya'nın köylerinde üretilen domates salçası; renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır.
Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün İçeriği: Kırmızı domates, tuz. Hatay’ın verimli topraklarında yetişen domatesler, toplanıp temizlendikten sonra bakır süzgeçler ile elle iyice ezilir. Ezme işleminden sonra kaya tuzu koyulup odun ateşinde kazanlarda koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırılarak kaynatılır. Pişen salça daha sonra tepsilere koyulup güneşte kurutulur. Kurutulan salçalar paketlenir.
Saklama Koşulları: Serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Uygun saklama koşulları sağlandığında 1 ay süre ile tazeliğini korur.
Gönderim Şekli: Ürünümüz, 250 gr, 500 gr ve 1 kg ola Devamını Göster