Zeytinlerimiz dağlık alanda gübre, ilaç ve sulama dahil hiçbir etken olmadan organik olarak yetiştirilmiştir ve %100 doğaldır. Yağlarımız üretim aşamasında ECO CERT organik belgesi denetimi ve standartları kapsamında üretilmiştir. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır. Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün Hazırlanışı: Yeni hasat yılının özenle toplanan mahsulleri iyice temizlendikten sonra kırma işlemi gerçekleştirilir. Zeytinin hücre çeperine verilen zararla içerisindeki mikro moleküler yapıdaki yağ zerreciklerinin katı sıvı ayrımına uygun, akışkan bir form kazanması sağlanır. Daha sonra yoğurma aşamasına geçilir. Yüksek asitli yağlar bu aşamada ortaya çıkar. Daha sonra öğütülmüş zeytinlerin su ve yağının ayrılması için beklenir. Bu karışımdan suyun buharlaştırılarak ayrılması ile organi Devamını Göster