Sac oruğumuzun içerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Hatay'a özgü bir lezzet olan Oruk, daha yuvarlak şekil verilerek tamamen doğal ve ev yapımıdır. Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün İçeriği: Kırmızı et, bulgur, biber salçası, un, zeytinyağı, soğan, dana kıyma et, ceviz, teremyağ, zeytinyağı ve baharatlar. İsteğe göre harcına kuyruk yağı da eklenebilir.
Ürünün Hazırlanışı: Hatay mutfağımızın nadide lezzetlerinden biri olan Sac Oruğu, dış hamuru bol et ile içli köfte gibi hazırlanır. Elle şekil verilen iki hamur arasına cevizli iç harç eklenir. Hatay'ımızın zeytinyağı ile taş fırında pişirilir. Oldukça zahmetli ve bir o kadar da lezzetlidir. Ürünlerimiz, hijyen koşulları altında paketlenir.
Saklama Koşulları: Devamını Göster