Ceviz reçelimizin içerisine hiçbir katkı maddesi eklenmeden Antakya'nın köylerinde üretilmektedir. Renklendirici, koruyucu, asit düzenleyici ve tatlandırıcı içermez. Tamamen doğal ve ev yapımıdır. Ürünlerimizin tamamı hijyen koşullar altında üretilmiş olup, TSE güvenli üretim belgesi ile hijyenik üretim koşulları tescillenmiştir.
Ürünün İçeriği: Ceviz, kireç kaymağı, şeker pancarı, su.
Ürünün Hazırlanışı: Cevizler ağaçlardan tazeyken (yeşilken) toplanır. Kabukları soyulur. Günde 3-4 defa suyu değiştirilerek 15 gün suda bekletilir. Sonrasında cevizler kirecin içerisine koyulur ve 5 saat bekletilir. Daha sonra kaynatılmış şekerli suyun içerisine yıkanan cevizler atılır ve paketlenir.
Saklama Koşulları: Kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Uygun saklama koşulları sağlandığında tazeliğini korur.
Gönderim Şekli: Ürünümüz, 750 gram olarak paketle Devamını Göster